Spandoeken

  • Beschrijving
  • Meer details

Alles in eigen huis
Van printen en lamineren tot zagen en spannen; alles gebeurt in eigen huis. Zo houden we de kwaliteit volledig in eigen hand. Bovendien biedt het ons de gelegenheid om slim en efficiënt te werken, en de prijs voor klanten zo aantrekkelijk mogelijk te houden.

Ook de toeleveranciers van onze materialen zitten bij ons in de buurt; het zijn allemaal gespecialiseerde Nederlandse bedrijven. Voorraden en technische ondersteuning zijn voor ons op afroep beschikbaar, waardoor wij constant flexibiliteit kunnen bieden!

Spandoeken worden met 4 ringen geleverd 1 op elke hoek extra ringen zijn altijd bij te bestellen

Onze spandoeken zijn van een zeer zware kwaliteit kunnen daardoor ook voor een langere tijd buiten gehangen worden

 

Maatwerk: eindeloze mogelijkheden
Wijkt je project af van de standaard? Geen probleem! Bij ons ben je nooit aan een standaardformaat gebonden. We printen op ieder gewenst formaat. Daarnaast denken wij met je mee over de toepassing. Op welke manier of ondergrond jouw printwerk ook moet worden bevestigd; alles is mogelijk!

Constante kwaliteit
Onze machines worden iedere maand onderhouden, waardoor ze een constante kwaliteit blijven leveren. Een jaar later exact dezelfde printopdracht ziet er bij ons ook daadwerkelijk exáct het zelfde uit!

Snelheid
Wij werken snel en efficiënt. Voor posters, frontlit, spandoeken en stickervinyl geldt zelfs levering binnen 24 uur!

Persoonlijke service
Moeilijke vraag? Kom je ergens niet uit? Wij hebben specialisten op elk vlak in huis. Zij denken graag met je mee! Of stel je vraag gewoon aan je vaste contactpersoon. Zo kunnen wij écht persoonlijke service bieden, net zoals ‘de drukker om de hoek’. De 40 ambitieuze en creatieve vakmensen van ByDigital staan ‘as we speak’ voor je klaar!

Milieubewust
Omdat onze omgeving ons lief is, kun je bij ons al je oude spandoeken inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze worden gerecycled! En ook onderdelen van ons eigen productieafval, bijvoorbeeld platen, laten wij recyclen. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van ons machinepark uit hoogwaardige HP-printers, welke uitsluitend met latex inkt werken. Latex inkt is direct verwerkbaar, minder schadegevoelig en milieuvriendelijker dan solvent inkt!

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__