!
!
4-weg kruisstuk

Diameter 42,4 mm

Steigerbuis koppelingen diameter 42,4 mm
De meeste keuze in verschillende koppelingen voor een zeer scherpe prijs. Kies voor de grootste in steigerbuis en steigerbuis koppelingen

 
!

Ovale voetplaat

Sterke voetplaat voor het ondersteunen van verticale stijlen. De in verticale richting brede ribbe met twee stelschroeven vergroot de sterkte van deze klem. De montagegaten in de basisflens moeten op één lijn liggen met de belasting.
Slechts

Boeiboordbevestiging (horizontaal)

Boeiboordbevestiging voor verticale stijlen. Deze klem is niet geschikt voor doorlopende buizen. Bedoeld voor het handmatig bevestigen van veiligheidsrelingen en balustrades aan wanden, borstweringen, trappen en hellingen.
Slechts

Boeiboordbevestiging (verticaal)

Boeiboordbevestiging voor verticale stijlen. Deze klem is niet geschikt voor doorlopende buizen. Bedoeld voor het handmatig bevestigen van veiligheidsrelingen en balustrades aan de wanden, borstweringen, trappen en hellingen. Niet geschikt voor zware belastingen
Slechts

Drieweg kniestuk 90 graden

Hoekverbindingklem (90º) voor hoeken van bovenrelingen en alle andere haakse verbindingen.
Slechts

Hoekstuk doorlopende staander

Hoekverbinding (90°), waarbij de verticale buis door de klem loopt.
Slechts

Kruisstuk in één vlak

90°-verbindingsklem tussen de middenreling en de relingstijlen.
Slechts

T-Stuk met zij-uitgang

3-weg klem om verticale stijlen te koppelen aan 3 horizontale buizen die haaks op elkaar staan. De verticale buis loopt door de klem.
Slechts

4-Weg kruisstuk

4-weg klem om verticale stijlen te koppelen aan 4 horizontale buizen die haaks op elkaar staan. De verticale buis loopt door de klem
Slechts

Kruisstuk 90°

Wordt gebruikt om lange buizen kruislings aan verticale stijlen te monteren, waarbij het intact laten van de buis zorgt voor minder snijkosten en meer structurele sterkte.
Slechts

Inwendig koppelstuk

Een gestroomlijnde, naadloze koppeling tussen twee buizen van dezelfde maat. De wanddikte moet 3,2 mm zijn. Deze koppeling mag niet direct worden belast.
Slechts